Wednesday, 21 September 2011

.: Pilot :.



Assalamualaikum.

Bila kebanyakkan kawan-kawan ada blog, rasa macam nak ada blog jugak :D  Fb pun jarang bukak, jarang update, tiba2 nak ada blog plak :')  Tak tahu la semangat nak update blog  ni bertahan sampai bila..(long lasting, hopefully!)

Blog ni hanya sebagai catatan harian@mingguan@bulanan untuk tatapan keluarga, adik-adik di perantauan, saing2 dan geng2ku semua..:)

Selamat hari raya Aidilfitri maaf zahir batin untuk semua..dah hujung2 Syawal baru nak wish, tapi xpe, selagi Syawal masih ada..






..wish u were here KakToh, study molek2 n cepat balik, k .. 
   
p/s: stress tulis pilot entry, ayat2 pn dah macam ada cikgu nak chek n bagi markah je -__-"

3 comments:

  1. "while the clock is ticking.."emmm gud2..haha x percaya "masyarah" ada blog..ok teruskan cik mai jgn separuh jln je!!(hehe bangga coz jadi 1st comment)

    ReplyDelete
  2. To Anon a.k.a cheyah:

    Ai also can't believe myself attempt to be a blogger :D Memey r mg yg 1st comment sbb ak x gtaw sape2 pn lg..malu nih!

    ReplyDelete

Followers